Opstellingen op Zondagmiddagen 12 februari en 2 april

Met de Vuurvlieg als inspirerende krachtplek kunnen we weer een aantal prachtige opstellingen mee-maken op de zondagmiddagen.
Alle vragen en thema’s zijn welkom. Of het nu gaat om je relatie met jezelf of een ander, je gezondheid, werk, de opvoeding van je kinderen…. Je kunt ook een opstelling doen over keuzes die je kunt maken, of over een cliëntsysteem waar je mee werkt.
En het is ook verrijkend en inzicht gevend zonder een persoonlijke opstelling. Steeds vaker wordt duidelijk dat een opstelling en het thema dat geraakt wordt betrekking heeft op meerde deelnemers. Hoe kan het ook anders: we zijn verbonden en we werken met universele menselijke levensthema’s. We zijn in contact met het grotere geheel waar we allen deel van uit maken.
Je financiële bijdrage is €55,-. Om meer evenwicht in de groep te creëren nodig ik met nadruk mannen uit deel te nemen.
Van harte welkom! Je kunt je via deze site of per app of telefoon aanmelden.
Graag tot ziens.