Klankbeleving met stem: Sound Bliss

Sound Bliss: gelukzaligheid door geluid

Stel je voor: je gaat lekker liggen, je sluit je ogen en geeft je over aan de klanken van mijn stem. Je voelt een lichte aanraking op de plaatsen waar je chakra’s huizen. Je ondergaat een wonderlijke sensatie van trilling en geluid die diep inwerken op je lichaam en je hele energiesysteem. Je Wezen wordt geraakt. Je wordt je bewust van gevoelens, emoties die daarvoor vaag aanwezig waren. In de ontspanning en de trilling van de klanken voel je je misschien vredig, vreugdevol, geraakt..….
Je geeft je over en bent er helemaal, alles mag er zijn. Trilling, licht en kleur komen tot je en doen hun werk voor jou. Precies wat jij op dat moment nodig hebt.

Als je na zo’n drie kwartier je ogen weer opent is er meer met je gebeurd dan wie dan ook kan beschrijven. Een unieke samenwerking tussen kosmische energieën die samenkomen door afstemming via jou en mij.
Ik nodig je van harte uit om een sessie te doen en het bijzondere effect van deze klanken te ervaren!

Dit cadeau aan jezelf duurt ongeveer een uur. Het levert o.a. op dat je meer stroming, harmonie en helderheid ervaart in je bestaan. Lees verder: Achtergrond en werkwijze