Energetische Therapie en Coaching

Alles is Energie!
Daar werken we mee als je komt voor energetische therapie of coaching. Je gaat je eigen energie voelen en opschonen. Wat vast zit mag gaan bewegen. Oude overtuigingen en patronen komen aan het licht en kunnen transformeren.

Je zoekt wellicht wat meer stroming en vitaliteit. Of je hebt last van fysieke klachten en weet dat er meer achter zit. Je wilt je wat vrolijker voelen of tevredener zijn in relaties of werk. Ik kijk met je mee, vanuit breder perspectief. De informatie die jij uitstraalt als heel mens staat daarbij centraal. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Als je levensenergie stagneert, nemen je vitaliteit en levensvreugde af en kun je disbalans ervaren of ziektes en kwalen ontwikkelen. Wat we doen in de sessies is deze levensenergie herkennen en in balans brengen, zodat je je weer compleet en heel voelt en verder kunt groeien.

Hoe ik werk
Ik gebruik mijn intuïtief weten en het voelen van jouw energie als basis. In onze gezamenlijke afstemming ontdek jij betekenisvolle hulpbronnen om dichter bij jezelf te komen. Als regisseur geef jij richting aan je levensenergie. Dat geeft plezier en stroming.

We kijken eerst naar wat je zou willen en waar je vandaan komt qua gezondheid, achtergrond, geschiedenis en huidige situatie.
Ik stem me af op jouw totale energie. Door intuïtief aanvoelen, aanraken of met mijn handen te bewegen, krijg ik een indruk van de stroming of stagnatie in bepaalde gebieden in en rondom je lichaam. Ik vertel je mijn waarnemingen en we bespreken wat dat betekent voor jou en waar het mee te maken heeft. Met behulp van chakra- en aura-energie wordt duidelijk welke thema’s voor jou aandacht vragen. We werken o.a. met visualisaties, adem, een opstelling, klankschalen, aandachtspunten voor het dagelijks leven en wat zich maar aandient. Na een aantal sessie voel je je weer meer je echte zelf!

Iedereen die levensvragen heeft en openstaat voor werken met subtiele energie is van harte welkom! Je gelooft dat er meer is dan alles wat je vast kunt pakken en zichtbaar is met het gewone oog. Je bent benieuwd naar nieuwe of verborgen aspecten van jezelf. Als je hoog gevoelig bent, zal je veel baat hebben bij deze energetische aanpak. Ook als je graag het contact met je natuurlijke intuïtieve aard wilt herstellen of het contact met je gevoel wilt versterken, ben je bij mij aan het goede adres.

Overige energetische behandelingen

Je kunt ook terecht voor eenmalige sessies of energiebehandelingen zoals Reiki. Ook voor je (huis) dier kan ik iets betekenen. Ik geef energetische- en klankschaalbehandelingen aan paarden en breid mijn repertoire steeds meer uit. Fijn als je contact met me opneemt voor overleg en informatie over wat er mogelijk is!