Diamond Light Body

Het ‘invullen’ van de Frequenties

Je leert frequenties van het licht die je licht-lichaam als het ware invullen. De frequenties geven meer stabiliteit aan je licht-lichaam, meer soliditeit. Ze helpen je de tien centra die je al hebt geleerd beter te ervaren en te gebruiken. Ze kunnen je helpen meer gedetailleerde inzichten te krijgen over datgene waarop je je focust. Ze kunnen je helpen veranderingen te creëren in de patronen van licht en energie van waaruit dingen ontstaan. Ze vergroten daarmee je vermogen de materie om je heen te beïnvloeden.
De frequenties kunnen je leren over vertrouwen, overgave en in het moment zijn.
Iedere keer als je met deze frequenties werkt, neemt je levensenergie toe. Iedere keer neem je nieuwe patronen van licht mee terug, die je toevoegt aan je aura. Je brengt energie vanuit de hogere dimensies en van het grotere zelf dat je bent naar je aardse werkelijkheid. Op deze wijze breng je steeds meer van de vreugde en het licht van de hogere dimensies in je dagelijks leven. Je gaat zo steeds meer je volledige potentieel leven.
In deze training leer je drie soorten frequenties: frequenties van visie, precisie, intensiteit. Dit zijn prachtige en bijzonder krachtige energieën. Ze geven je de gelegenheid tot een nieuwe quantumsprong, zowel in bewustzijn als in je dagelijks leven. De frequenties voegen kwaliteiten aan je bewustzijn toe. Dit merk je zowel in de oefeningen, waarin je beleving zich verdiept en verfijnt, als in je dagelijks leven. Deze kwaliteiten van bewustzijn komen meer beschikbaar in je dagelijks leven. Je brengt bewustzijn waar eerst geen bewustzijn was.
Alles in de aardse werkelijkheid bestaat uit frequenties van licht en energie. Door te werken met het invullen van de frequenties leer je dingen te vinden als energie en ermee te werken als essentie voordat ze in de wereld van vormen komen. Op deze wijze kun je je omstandigheden, je relaties, de projecten waaraan je werkt en eigenlijk alles waarop je je focust, beïnvloeden en desgewenst veranderen. Je vermogen om dingen te creëren die jou en anderen werkelijk dienen neemt enorm toe. En behalve dat het werken met de frequenties bijzonder weldadige effecten op je bewustzijn, je energie en je leven heeft, is het gewoon ook heerlijk om in die energieën te zijn. Een feest en een avontuur in bewustzijn!
De frequenties leer je in 2 delen elk deel bestaat uit drie verzamelingen van vier frequenties en een integratie blok:

Het invullen van de Frequenties deel 1

Blok 1 Frequenties van Visie: Deze geven je een groter vermogen dingen als energie te ‘zien’ en de centra en light body energieën waar te nemen. Je kunt meer zien wie je echt bent, waarom je hier bent, je hogere doel.

Blok 2 Frequenties van Precisie: Deze brengen een verfijning in je gewaarzijn en stellen je in staat licht nog preciezer, nog subtieler en verfijnder op de verschillende gebieden van je leven en in je energieveld te brengen.

Blok 3 Frequenties van Intensiteit: Deze versterken het reeds aanwezige licht en je kunt ze gebruiken om je kracht en je vermogen om te manifesteren te doen toenemen. Ze helpen je liefde, vreugde, compassie, harmonie en andere kwaliteiten van stralendheid intenser te ervaren. Ook brengen ze je meer bij de essentie van waar je je maar op focust.

Blok 4 Werken met de Frequenties van visie, precisie en intensiteit
Een combinatie van de verschillende frequenties en toepassingen

Het invullen van de Frequenties deel 2

Blok 1 De Frequenties van Helderheid
Deze hebben een zeer verhelderende werking op je mentale lichaam. Ze openen je meer voor de eenheid en goddelijkheid van al het leven. Ze brengen je naar een nieuw niveau van licht.

Blok 2 De Frequenties van Harmonie
Deze helpen je meer harmonie te brengen op alle gebieden van je leven. Ze helpen je je tegelijkertijd bewust te zijn van de ‘gewone’ wereld en de onderliggende wereld van essentie-energie. Je kunt zo op harmonische wijze met essentie werken en vormen creëren die meer licht in zich hebben.

Blok 3 De Frequenties van Schittering
Door deze frequenties neemt je vermogen om in het licht te leven nog meer toe. Ze brengen licht in gebieden waar nooit eerder dit soort licht is geweest. Dingen die dit niveau van licht niet kunnen bevatten beginnen uit je leven te verdwijnen en wat het wel kan houden wordt nog stralender.

Blok 4 Creëren met Helderheid, Harmonie en Schittering
Hierin werk je met de frequenties en pas je ze toe in je toekomstige creaties en in je dagelijks leven.

De bijeenkomsten in zijn een compilatie van een blok en bestaan uit 4 oefeningen die op een middag worden gegeven. Elk blok vereist kennis van de voorgaande frequenties. Als de energieën nieuw voor je zijn volg je de thuisvariant. Je bestelt de cd’s en oefent hiermee thuis. Per blok volg je een live bijeenkomst. Deze bijeenkomsten zijn verplicht. Cd’s horen bij de training en worden niet los verkocht.