Self-exciting

Self-exciting’ is een staat van zijn waarin je je gedragen weet door de energieën. In het dagelijks leven uit dit zich als het gevoel dat alles moeiteloos gaat, je bent in de stroom en alles wat je doet draagt bij aan die stroom.
In de meditaties merk je dat je ervaring zichzelf voedt, dat de energieën je ‘dragen’.
Geënergetiseerd zijn, moeiteloosheid en aanwezig zijn in het NU zijn sleutelwoorden, zowel in de meditaties als in het dagelijks leven.
We kennen die toestand allemaal, het voelt alsof alles werkt, alles klopt, alles vanzelf gaat.
Ook voel je je dan verbonden, met iedereen, met het leven zelf. In de cursus leer je deze staat te laten duren, en zo je wilt, het grootste deel van je tijd in deze staat te zijn.
DaBen beschrijft Self-Exciting als volgt: ‘The state of being excited is one of being energized and committed effortlessly.’
‘Self-Exciting’ is relatief gemakkelijk te leren. De cursus kent een opbouw waarin je je stap voor stap de energetische vaardigheden van self-exciting eigen maakt. Daarnaast bouw je je bewustzijn verder uit, zowel in de hogere dimensies als in je dagelijks leven. Je brengt steeds meer bewustzijn waar eerst geen bewustzijn was.

Deze training is bestemd voor iedereen die de Awakening Your Light Body heeft afgerond.
Het zijn 2 blokken van elk ongeveer 12 oefeningen. Deze worden verspreid over 6 bijeenkomsten gegeven en in overleg met de deelnemers aan het eerste blok vastgesteld.
1. Self-Exciting I: een solide basis opbouwen, een solide licht worden.
2. Self-Exciting II: Self-exciting opbouwen en uitbouwen.

Voor blok II wordt kennis van Self Exiting I gevraagd.
Je leert ook een aantal frequenties die nodig zijn om de Self Exiting staat te bereiken, op te kunnen roepen en actief te houden. Het is niet nodig om de frequenties vooraf te kennen. Wel kun je later ter verdieping een training hiervoor bij mij volgen of de cd’s bestellen.