Hart en Ziel

Deze cursus is bestemd voor iedereen die de cursus Awakening Your Light Body heeft afgerond.

In dit blok ben je op een intense manier bezig meer zielsenergie in je leven te brengen.
Je verdiept het contact met je ziel en ontdekt meer aspecten van je ziel. Er komt meer stroming in je hart en je hart kan zich nog meer kan openen voor de vreugde van je ziel.
Je brengt meer licht in je emotionele lichaam en stemt je emotionele lichaam meer af op je hart. Je brengt je relaties nog meer naar hartniveau. Je zielsenergie komt in alle energiecentra.

Je ontwikkelt de Light Body kern en cocon verder. Je maakt kennis met de eerste en tweede frequentie van visie. Deze passen we toe in een aantal van de meditaties. We doen oefeningen uit de Awakening, Living en de Diamond Light Body, zoals ik die geleerd heb bij John Kalse.
Ik werk met de energie van de 12 stralen, de basis energieën waaruit ons sterrenstelsel is opgebouwd. Aan bod komen o.a. het solaire licht, het transformeren van oordelen naar jezelf en anderen, je persoonlijkheid aanpassen vanuit zielsperspectief, liefhebben als ziel. Ook kijken we hoe je meer zielsenergie in je dagelijks leven en je werk kunt brengen. Door deze cursus kom je nauwer in contact met je zielsdoel. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf en in het universum door de aanwezigheid, de kracht en de liefde van je ziel te ervaren.
Zo kun je leven in een vreugdevol gewaarzijn.