Klankbeleving met klankschalen

Gun je zelf de tijd voor ontspanning en herstel van evenwicht op alle vlakken. Je mag lekker gaan liggen en je overgeven aan de klanken en trillingen van de instrumenten.
Ze helpen je om tot rust te komen en weer helemaal je zelf te voelen, zoals  je werkelijk bent.

De grote Moedergong, de Tibetaanse klankschalen, de drum en andere instrumenten staan klaar om je mee te nemen op reis naar binnen. Het geluid geeft je het gevoel opgenomen te zijn in de eenheid. De trilling gaat zowel door je energieveld als door je fysieke lijf. Het brengt de energie om je heen en ook alle vloeistoffen in je lichaam in beweging. Je cellen worden van binnenuit gemasseerd. Wat vast zit kan losgetrild worden en wordt afgevoerd tijdens en na de sessie. Je hersenen komen in de staat die tussen slapen en waken ligt. Hierdoor komt ook je hele lichaam tot rust. Als vanzelf vindt je systeem een betere balans.

De klankschalen zijn allemaal afgestemd op de frequentie van de aarde en de kosmos, de klank waar je als mens van nature op vibreert. Hierdoor raakt het diepere lagen en gevoelens. Het raakt je hart.

Je zult na veertig tot vijfenveertig minuten met fijn en vervuld gevoel opstaan en je weg vervolgen. Je bent weer meer in balans en harmonie met je zelf. Je hebt er nog dagen profijt van want de klanken ebben nog een tijdje na.

Neem na een sessie ruim de tijd voor jezelf, zodat je optimaal kunt genieten van de kalmte die het brengt.
Doordat er ook fysieke afvalstoffen vrij komen is het aan te raden om wat extra water te drinken na de sessie. Dit voorkomt o.a. hoofdpijn of ander ongemak.

Als je binnen ongeveer tien tot twaalf weken drie sessies doet is de helende en balancerende werking optimaal. Je lichaam en geest kunnen zich dan gemakkelijker en meer openen en de trilling dieper binnen laten komen. Zo ontstaat een intense reiniging en harmonie. Het effect zal dan langduriger voelbaar en merkbaar zijn.
Daarna kun je regelmatig een sessie komen doen als onderhoud, om te ontspannen en om op te laden.