Awakening Your Light Body in 6 blokken

De opbouw van de cursus

De cursus bestaat uit zes blokken van elk twaalf oefeningen, waaraan je in volgorde kunt deelnemen. Blok 2 is alleen te volgen na voltooien van blok 1, enzovoort.

Blok 1: Je basis verstevigen
In dit blok leer je de eerste drie centra. Door met deze centra te werken, kun je meer stroming in je lichaam en je emoties ervaren en oude fysieke en emotionele blokkades loslaten. Je leert technieken van self-healing en emotionele stroming. Je werkt met je innerlijk kind en met je subpersonen.
Je kunt meer stabiliteit in je lichaam en je emoties ervaren en een groter gevoel van identiteit krijgen. Je komt als het ware meer op aarde.

Blok 2: Je hartcentrum openen
Door het activeren van het vierde centrum maak je een diepgaand contact met je hart. Je leert meer vanuit je hart te leven en emoties en gedachten een andere plek te geven in je relatie met jezelf. Hierdoor kun je neutraal te blijven ten opzichte van anderen en een betere helper worden. Je oefent in het creëren van een ruimte voor healing en het loslaten van energie van anderen in je aura. Je zult ontdekken hoe de hartenergie je steunt om Ja te zeggen tegen alles wat zich aandient, zo kun je met meer compassie in het leven staan.

Blok 3: De hogere centra activeren
In dit blok leer je de drie hogere centra. Deze kunnen je helpen bij het verwerven van meer inzicht, helderheid, visie en overzicht. Ook wordt door deze energieën je creativiteit gestimuleerd. Je leert technieken om je gedachten te veranderen en je te verbinden met Universeel Bewustzijn en je ontdekt de leegte voorbij gedachten. Deze centra helpen je alert en aanwezig te zijn in het nu.

Blok 4: De energiecentra integreren en harmoniseren
Door het activeren van de onderste centra heb je een stevige basis gekregen. Je opent je nog meer voor je Hogere Zelf en oefent de techniek om je op te laden vanuit je kern. Thema’s zijn o.a. relaties en overvloed in je leven. Je leert nog meer stroming in je emotionele lichaam en helderheid in je mentale lichaam creëren. Zo stabiliseren en integreren we de Light Body energieën, waardoor je klaar bent voor de sprong naar de Light Body centra die je leert kennen in blok vijf en zes.

Blok 5: Je lichtlichaam doen ontwaken
Door het activeren van het achtste en negende centrum bouw je je Light Body op. Een groot veld van licht dat verder reikt dan je aura. Zo kun je het licht van je ziel in de voorgaande centra brengen. Je wordt je nog meer bewust van de dimensies van je hogere zelf en brengt meer van de energie van je ziel op aarde: in je lichaam, je emoties en je gedachten. Zo raak je nog meer geworteld en in contact met je levensdoel. Ook heb je een bijzondere ontmoeting met de ziel van de aarde en oefen je met energietransmissies op zielsniveau.

Blok 6: Een bron van licht worden
Het tiende Light Body centrum geeft je een directe verbinding met het licht. Je leert kijken voorbij illusies. Je maakt verbinding met het goddelijke, met Al-Wat-Is. Je verstevigt het contact met je ziel en je monade, de ziel van de ziel. Dit geeft nog meer aarding. Je vermogen positieve veranderingen te creëren neemt toe en ook je vermogen in hogere staten van bewustzijn te leven.

Bij elk blok hoort een set van cd’s waarop de oefeningen staan. Zo kun je thuis de energieën laten stromen en ze meer eigen maken.

Awakening your Light Body is oorspronkelijk in Amerika ontwikkeld door Duane Packer en Sanaya Roman, onder begeleiding van hun gidsen DaBen en Orin. In 1990 is mijn Light Body leraar John Kalse begonnen met Light Body in Nederland. Bij hem heb ik in 1997 de lerarenopleiding ‘Radiance: Transmitting Light’ gevolgd. Het is mogelijk een Awakening your Light Body cursus op maat te volgen. Je kunt bijvoorbeeld per blok twee tot vier oefeningen bij mij live komen volgen en de rest van de oefeningen op cd thuis doen. Deze thuisvariant is ook mogelijk met twee of drie personen.

Verdieping en verrijking door herhaling.

Light Body beoefenen en toepassen geeft verdieping en verrijking in je leven. Als je Licht Lichaam eenmaal geactiveerd is verdwijnt het niet meer. Door de energieën regelmatig te laten stromen, verhoog je je vaardigheid om de energieën te gebruiken in je dagelijks leven. Je houdt zo de kracht van je vanzelfsprekende energiestroom op peil. Je wereld wordt vriendelijker.
Licht in je Leven stimuleert herhaling door deelnemers daarop korting te bieden. Als je een onderdeel bij mij gevolgd hebt of als je jaargenoot bent van mijn groep van de Piramide, krijg je korting als je blokken herhaalt.

Voor meer achtergrondinformatie over Light Body of een traject aangepast op jouw niveau, kun je me bellen of een persoonlijke afspraak maken.