Opstellingen met je Verlangen zondag 10 december

Hoe is het met je verlangen? Kun je het voelen? Leef je ernaar? Of zit het verstopt onder wat laagjes mitsen en maren? Of verscholen achter gebeurtenissen die maken dat je er niet naar kijkt of denkt dat het toch niet haalbaar is? Leven volgens je hartewens, je zieleroep of verlangen lijkt wellicht een utopie. Toch kwam je hier op aarde met een missie.

Je verlangen wijst daarna en geeft richting aan wat je te doen staat. 

Wil je ont-dekken wat er speelt als je er niet zo goed bij kunt? 
Kom dan naar de opstellingen zondagmiddag 10 december.
Dan leggen we de focus op het Verlangen. We stellen je verlangen op en vandaaruit komt tevoorschijn wat er in de weg zit om je verlangen te leven. Dat wordt in het veld geplaatst middels een of meer representanten. Je verlangen krijgt meer ruimte en wakkert je vuur aan om jezelf verder te ontwikkelen. 
De begeleiding is hetzelfde als bij een familieopstelling.

Voel de woorden. 
We werken deze dag ook met het opstellen van zinnen of woorden die een verlangen uitdrukken. In deze opstellingen heb je meer zelfregie over het proces. Er ligt minder accent op het familiesysteem. Je formuleert een zin of een aantal woorden en schrijft die op flap. Je staat zelf in de opstelling en kijkt, voelt en spreekt vanuit je eigen beleving in de opstelling. De woorden ver tegenWOORDigen een innerlijke beweging of een stagnatie. Daar kun je mee in conclaaf: je gaat in gesprek met de opgestelde woorden die gerepresenteerd worden door een persoon of voelt ze in stilte in je hart. 
Als begeleider doe ik suggesties en geef ik interpretaties die je op weg kunnen helpen. Je proces in de opstelling, het tot je nemen van wat er gebeurt en jouw tempo zijn bepalend. 

Magisch!

Welkom zondag 10 december! Ook 28 januari, 3 maart en 12 mei kun je deze werkwijze ervaren, als het zich aandient is daar ruimte voor.
Start 13.30 uur in de Vuurvlieg in Nijmegen. Tweede Oude Heselaan 179a. 
Bijdrage €55, 
Aanmelden kan via de contactknop op deze site.

Warme groet en graag tot ziens❣️