❣️Vol van Valentijn ❣️Aanbiedingen

Heb je ook zo’n zin om jezelf of een geliefde eens extra in het zonnetje te zetten? Valentijn leent zich daar prima voor, helemaal met deze verwenaanbiedingen!

Geniet van een duo klankbelevingsessie met flinke korting. In plaats van €110,- betaal je slechts € 77,-

Wil je liever jezelf verwennen of iemand een individuele klankbelevingsessie cadeau doen? Dat kan voor €44,- in plaats van € 55,-

Je kunt via de contactknop of de app op deze site een cadeaubon bestellen. Ik stuur je dan een betaalverzoek en stuur de bon naar je toe.

❣️ Je dier of het dier van iemand anders

Heb je vragen over je geliefde dier of weet je iemand die graag meer van haar of zijn dier zou willen weten? Ook voor deze Valentijn is er een verrassing. In plaats van € 55, een gesprek met het dier voor € 44, dit is inclusief telefonische toelichting.

Klankschalensessie voor je paard: als je pony wel wat onrustig is en ontspanning en meer doorstroming kan gebruiken, is een sessie met klankschalen een fijne manier om de energie weer te laten stromen. Het brengt het energieveld en alle lichaamsvloeistoffen weer in beweging, verhelpt verstoppingen van allerlei aard. Kennismakingsaanbieding: € 33, eenmalig. Maak telefonische een afspraak dan kunnen we vooraf overleggen en de mogelijkheden onderzoeken.

Je kunt de bon de hele maand februari aanschaffen. Verzilveren kan tot een jaar na datum van aankoop.